Spika lite mer fokuserat

Grejen med att åka till IKEA var inte att äta en barnmeny med makaroner och köttfärssås kl 11 på förmiddagen även om det blev inkluderat, utan det var att köpa en fet spegel och en tavelram till hallen. Så det gjorde vi. Så nu börjar hemmet ännu mer likna ett hem. Spegeln är på plats, bildbevis på det kommer senare när inte en massa verktyg och annat bös är i vägen för att fånga ett fint fotografi.

Den första hallen, eller vad man ska kalla den, där man kommer in, där har det kommit upp två filmaffischer av olika karaktär. Alice i underlandet är ju grym, den andra har jag inte sett men det är en fräsig affisch. I sovrummet har pappa Pohlmans tavla kommit upp över sängen och min urbaniserade trio sitter mittemot sängen. Fint att glutta på med ett öga sådär innan jag somnar.

Och kryddhyllan. Har jag visat er kryddhyllan? Jag glömmer så lätt. Den är i alla fall på plats nu, sitter som ett smäck över köksbänken och väntar bara på att fyllas med godsaker.

Och i vardagsrummet har den färgglada nakenfisen fått ett alldeles eget hörn. Och mer konst ska upp förstås, men det här med att få flera tavlor i rätt höjd är inte helt lätt, så det ska helt enkelt spikas lite mer. Och fokuserat. Det och de där rackarns fönsterbrädorna, sen så…

Kommentera