Spasöndag

LyxOrangeSkrubbaBubbelSommar

I fredags valde jag att köra ut byggbilen med släp till stugan för att få lite egentid (jävla tjat om det där, men har du kört och backat med släp någon gång, om inte, prova får du se hur grym du kommer känna dig när du klarar det!), bara flyta fram i 80 km/h, dålig luft i däcken och filosofera längs med E20. Pumpa däck och köra vidare, backa upp åbäket på tomten och klappa mig på axeln. Frank och Jocke tog andra bilen om ni undrar.

Men sen blev det söndag och en annan definition av egentid. Släng dig i väggen byggbil med släp. Hej moder Tereza och hemmaspa. För då plockades massagebänken fram, ansikten rengjordes och fötter slipades. Det var tingeltangel på hela soffbordet och spralliga damer med bubbel i glasen. Flott som bara den och kärlek för själen.

Jag hoppade graciöst upp på massagebänken och njöt av en halvtimmes knådande på min rygg. Dra mig baklänges vad skönt det var! Hemläxa. Stretcha. No shit Sherlock.
Sen njöt vi i solen, jag bättrade på mina ofrivilliga pigmentfläckar i pannan likt två hormonhorn i väntan på att få ge mina fötter den kärlek de aldrig tidigare har fått.

Och trots bristen på tidigare fotvård fick mina små tassar beröm, dock tycks de ha en förkärlek till det här med hokus pokusknölarna på sidan av foten (ja, ja vet att det heter något annat och kan göra jävligt ont och ska absolut inte skoja bort det, men ändå), så vi får väl se vad de kommer leva för eget liv i framtiden. Men nu känner jag då ingenting av den formationen, mer än att donnan som utförde arbetet kunde spå i mina fötter och konstatera att jag hade ont i vaden och ryggen mellan varven. Mycket riktigt. Och fränt att förstå att våra fötter är som hela vår kropp. Jomenvisst.

Så med andra ord spenderades hela söndag i gott sällskap, men fantastisk goda sallader a la Terezastyle och med så mycket vårdande egentid att jag nu har fyllt på det kontot för ett tag framöver så den där byggbilen med släp kan få köras av vilken annan bekräftelsejunkie som helst. Ha.

Tack som bara den för en grym spasöndag moder Tereza och alla andra härliga donnor, den kommer jag leva gött på länge!

Kommentera