Spader dam

Nu på kvällen har jag varit spader dam, kan man säga. Arbetsledaren är lite krasslig och lät därför mig arbeta. Som ni förstår valde jag det själv eftersom jag lätt blir rastlös. Därför passade jag på att göra klart rabatten och grävde bort gräsmatta där en bit av trätrallen ska vara. Om man inte har något att göra och vill ta i lite så är ett bra tips att just gräva bort gräsmatta. Svettigt. Rätt vad det var svalde jag dock en fluga och allt blev lite jobbigare.

Vet inte om det syns, men jag har en gammal tröja sen jag jobbade på McDonald’s, och just då när jag frostade, hostade, spottade och dödade flugan i min kropp hade det varit så förbannat mycket godare med en McFish dressad som en McFeast. Det tänkte jag på och önskade att jag hade kunnat plocka fram en ur magfickan. Men efter allt spottande så var det bara att återgå till arbetet. Närmsta McDonald’s finns i Kalmar…

Vill ni vara omständiga när ni ska till donken så är även det ett bra tips, en McFish dressad som McFeast, sådant som jag testade när jag jobbade där. Mumsfillibabba!

Nu har jag stämplat ut för dagen och tar det så lugnt som jag kan. Det betyder lite multitasking, så gott det går med den sega uppkopplingen. Nyss fick jag kärleksfull varm fruktsallad med smält choklad av min man, så mycket bättre än så kan de inte bli just nu.

Kommentera