Späckhuggaren och jag


Stödvila med målarbyxa och späckhuggare…

Jo, tydligen är det bra att sova med en kudde mellan benen för att det liksom blir skönare då. När man är preggo alltså. Så jag har provat med vanliga sängkuddarna och piffkuddarna. Men de ligger inte precis kvar där hela natten. Dessutom har de inte så stor volym.

Så kom jag på att jag har en lång kudde i källaren, lite som en korv. Man kan även ha en amningskudde om man nu har en sån. Men det har jag inte. Jag vet att jag har en korvkudde i källaren. Men den har jag inte hittat.

Istället fick jag syn på en späckhuggare och tänkte att den borde fungera lika bra. Lite fet kanske. Men fungerar okej. Den simmar förstås iväg och återfinns på en strand längre ner vid fotänden framåt morgontimmarna. Men när jag somnar på vänstersida med en fena mellan bena så känns det ok.

Och som att en amningskudde är överskattat, går lika bra med en späckhuggare…

Så var det med det.

Kommentarer

 • Anna Wibergh säger:

  Hahaha, ja den lär ju inte simma ur sängen i alla fall:-)! Skönt att du kan se saker humoristiskt så här på sluttampen av din graviditet. Ett gott skratt tar ju inte bort krämporna men det känns oftast lite lättare ändå. Snart är alla krämpor förbi och du får snusa bebis!

  Den 27 november 2012 kl. 21:42
 • Eva säger:

  Tack ja, jag försöker vara positiv förstås, men jädrar vad trött jag är, då är det bra med en späckhuggare att vila sig på 😉

  Den 27 november 2012 kl. 21:51
 • Rebecca säger:

  Vart köpte du denna späckhuggaren?? 🙂

  Den 9 november 2014 kl. 21:40
 • Eva säger:

  Hej Rebecca!

  Den köpte jag på IKEA för några år sedan, till mig själv 🙂
  Jag kunde inte riktigt låta bli.

  Den 10 november 2014 kl. 20:04

Kommentera