Sovrummet – Före och efter

Sovrum innanInnanVälkomnaSovrum nuFynnSanningKonstkupp

Här var det bara till att möblera så som vi ville ha det. Eftersom vi hade målare som målade allt invändigt så blev det väldigt ljust och fräscht när det var klart. Nog för att jag verkligen gillar färg, men jag tycker om när det är en vit bas och att jag sedan kan ändra karaktär i rummet med hjälp av konst och textil.

Idag har jag t.ex. bytt ut sänglamporna, innan hade vi två vita från IKEA PS, men nu när det ska vara nattöppet i mjölkkiosken så kan det vara svårt att hitta sugröret och med lamporna från IKEA fick både kioskinnehavaren och kunden en smärre chock när strålkastarna tändes. Så nu har jag åtgärdat det. De gula lamporna är loppisfynd, de är inte exakt lika men duger väl bra ändå, tydligen Knud Christiensen som ligger bakom dessa.

De flesta möblerna kommer från IKEA. Betongskivan på byrån har Jocke och jag gjutit, tavlorna ovanför har jag gjort, den ena torson hittade jag i en container i Sthlm, det fanns tre men jag kunde bara bära på en och det var ingen mer än jag som ville gå med en torso under armen, synd. Den andra är från en loppis. Övriga pryttlar kommer i vanlig ordning från pappa Pohlman. Överkast och kuddar är också från IKEA, förutom den orangea som är från HM och den med lämplig text för undertecknad kommer från en tjej i Nora. Nallarna är Franks som han har fått av sin morbror.

Och det var nog det.

Kommentarer

  • Tidy To be säger:

    Så härligt personligt!

    Den 7 februari 2013 kl. 19:28
  • Eva säger:

    Tack så mycket! 🙂

    Den 7 februari 2013 kl. 20:18

Kommentera