Sov gott skogen

Jag är så privilegierad. I dag vaknade jag innan mannen. Men efter katten. Tog på mig den där illasittande bikinin och gummistövlar, tog med en fin skål och gick ut i skogen. Plockade som ni vet en herrans massa hallon, hittade en liten, liten nästan torr kantarell och så lagom med blåbär för att förgylla frukosten på bryggan. Om det inte var för att jag blev så rackans hungrig och törstig så skulle jag nog kunnat strosa omkring i skogen och prata med mig själv bra länge. Men jag överraskade min man istället.

Och det ska jag nog göra nu med. Eller i alla fall gå och lägga mig. För imorgon är en mycket spännande dag, då ska jag nämligen träffa barnen som jag ska bli fröken för. Bäst att vila sig i form innan jag svidar om till förnuftig fröken med cykelhjälm och proper klädsel.

Sov gott mina vänner!

Kommentera