Sött, upp och ner…

I onsdags var det någonting sött, i går tittade jag ner och i dag tittade jag upp. Fotoutmaningen fortsätter och det är som sagt på Instagram det händer.

Här blev det söta en minisemla med hallongrädde och det sötaste av allt, Frank. När jag tittade ner såg jag en K-brunn med kärleksfull innebörd, glada barn i sandlådan på jobbet och en leklåda full av redskap till diverse sandkonstruktion. Och den där mussepigg på gymmet. Och när jag tittade upp fick jag syn på kalasgrenen i taket på jobbet, pimpad med glitter och serpentiner. En torklina för nymålade bilder och en av de finaste husknutarna jag vet…

Efter en fullspäckad vecka med mycket jobb, lagom träning och hemmamys med mina älskade killar så ska det bli skönt med häng i soffan och en solig helg.

Bara så ni vet.

Hoppas att ni får en skön helg, och just det, jag förstår att ni sitter som på nålar för att ni vill veta hur gammal jag blev denna gång jag klev upp på den där magiska vågen, joråsåatt.

Det ska jag säga er, snart.

Kommentera