Söndagsutflykt inkl konstaterande…

Okej. I söndags gick Jocke och jag på utflykt med matsäck, sittunderlägg, kikare och kamera. Jag hade på mig mina plyschleggings och för säkerhetsskull tog jag på mig mammas träningsoverallsbrallor ovanpå, om jag skulle frysa. Frysa gjorde jag inte. Men ni förstår att dessa överdragsbyxor klättrade upp längs plyschen så att jag knappt kunde gå till slut.

De smög sig upp längs benen och smetade åt lite här och där. Till slut satt de så högt upp att man skulle kunna trott att jag hade shorts på mig, om det inte hade varit för att de fastnade på vaderna. Men resten av tyget hade försökt samla sig kring magen, men eftersom det var byxor så kom de inte längre än till där ben blir överkropp, ja, ni förstår ju själva.

Jag bad Jocke om hjälp och han drog ner brallorna och blev förvånad över hur mycket tyg som hade smugit sig upp längs benen, det var som att dra ner en metervara i träningsoverllastyg, det tog aldrig slut. Skrattsalva i skogen och av med klätterbyxorna.

Helgens konstaterande blir med andra ord, ha aldrig plyschleggings under andra brallor, de smetar åt utav helvete. Lätt och ledigt ska det vara när man ska på utflykt. Ha.

By the way, självklart fick jag en snigel i stöveln.

Kommentera