Söndagssummering…

Nyligen inspiration från Hemnet. Nu renovering av hemmet.
Då tisdag, möte på jobbet och kvällsträning. Sen kväll.
Onsdagslunk och starkast i historien. Min historia. 100 kilo i marklyft och en stolt Eva.
Torsdagstjusig för bankbesök och köpebrev. Internationella kvinnodagen och husägare på riktigt. Boxning på kvällen och stupande i säng. Snö och åter snö.
Finfredag med semla till frukost och plasmagivning innan jobbet. Sen glada barn och tö och åter tö. Afterwork med glatt sällskap och en öl eller två. Somna i soffan kl 20.00 och vakna när det är lördag.
Möhippa för Moder Tereza och heldag med skratt, historier och spännande brudar. Ett modigt åk på brandmansstången och en hatthylla från 1947.
Söndag och tillgång till huset. Egna snickarbyxor, ByggMax och takräcke. Golvlist och gipsdamm. Ut med det gamla, in med det nya. Karlsson catering och Hermanssons städ.
Sol ute, sol inne, sol i sinne. Betala företagsskatt och riva kök så att jag blir alldeles matt. Nu god natt…

Som ni förstår så har min frånvaro från cyberspace inte att göra med att jag sitter här på min kammare och rullar tummarna och funderar på vad jag ska skriva. Nej. Givetvis finns det bildbevis på det mesta, några med tillhörande roliga historier och andra som bara är fina foton. Men nu när klockan har passerat midnatt så är det bara att krypa till kojs. Dumt att arbeta ut sig första dagen som vi får tillträde till huset, vi ska ju ändå bo där resten av livet, förhoppningsvis. Men tänk så kul det blir när en murstock tittar fram, extra roligt är det när klockan är 23.30. Joråsåatt. Fint kommer det bli. Believe me.

Kommentarer

  • Hemma hos Katta säger:

    Vad roligt att ni äntligen är på plats! Hurra!!

    Den 12 mars 2012 kl. 18:57
  • Eva säger:

    Åh tack! Ja det känns lite overkligt men fantastiskt 🙂

    Den 12 mars 2012 kl. 19:03

Kommentera