Söndagssummering

FödelsedagstårtaRödhakeungeParty partyGrattisFestGrabbhängFiraBästaEfterfest

Ännu en skön helg i stugan. Födelsedagskalas för Jocke med jordgubbstårta och grillad kyckling fast i annan ordning och inte tillsammans. Som ni förstår. Gäststugan färdigpimpad invändigt och redo för bokningar.

Familjen på besök, häng på verandan och uppdukat i uterummet. Till och med lillebror kom på visit, verkligen uppskattat. Knytkalas med mat från de bästa av världar, Karlssons catering och Reithes ribbs. Jag är nog fortfarande mätt.

Wilma fångade möss som om det inte fanns en morgondag, lattjade lite med en fågelunge som jag sedan ville ta till min barm och lova ett lyckligt liv. Som tur var hoppade fågelungen vidare i skogen mot nya äventyr när Wilma tittade åt ett annat håll, så jag tror absolut att den klarade sig.

Frank skrattade bubblande åt allt från mormor med en blombukett till Vincent med Spiderman. Härliga ungar. Och jag tog mig några glas mousserande tillsammans med Moder Tereza innan partybelysningen släktes och det endast var grannens 60-årsfest som fortsatte i takt med åskans muller…

Kommentera