Söndagslunk

Egentligen försöker jag koda hemsidor och lära mig mer om Flash. Men det går väl sådär. Som ni förstår. Börjar även där inse mina begränsningar, men äsch, jag måste ju få prova. Men nu när jag trött, tung och har rastlösa ben är jag mest intresserad av att ta till mig information om förlossning och barn, måla tavlor och sova, inte jättefokuserad på html-koder och kurvor, även om jag vill lära mig och tycker att det är spännande så räcker banne mig inte den vakna tiden till.

Så för att ignorera min dåliga studieteknik startade vi dagen på bästa sätt med adventsfrulle hemma hos Moder Tereza och hennes man. Julskinka och glögg. Mumma. Och innan jag visste ordet av gick vi till Wadköping och frös om nästipparna och kollade in julmarknaden. Alltså, jag säger som Kitty Jutbring, jag går som en pingvinpappa med ägg på fötterna, det går fasen inte fort och jag vaggar mig nästan fram nu. Men jag kommer framåt, även om gång inte är min bästa gren för tillfället.

Sen förträngde jag html-koderna ytterligare och följde med mannen till stugan, skulle bara kolla läget, läget var mycket snö och brevlådor med snömössor. Fint och kallt. Och till sist mat hos Karlssons catering och en hel låda full av barnböcker. Älskade pappa Pohlman hade gått upp på vinden och gjort lite fynd, så nu kan jag fylla några av de tomma gula hyllorna i lillens rum. Yes asså!

Och snart är det Solsidan och jag äter lussekatter. Det går bra nu, med allting annat än html och restless legs, och det får jag ändå se som relativt bra.

Kram so long!

Kommentera