Söndagsidyll

20120507-000436.jpg

Om det inte vore för det faktum att jag ska arbeta imorgon så skulle jag fortfarande stå nere i köket och plocka upp flyttkartonger med texten ”vitrinskåp”. Men risken att jag skulle slå sönder något fint blev överhängande så jag tog John Blund i handen och pep upp till sovrummet.

Den här dagen började alldeles fantastiskt med morgonpromenad i solen, med tydliga sommartecken i form av svalor och med frukost på farstukvisten. Snacka om söndagsidyll…

Sen har vi bökat och stökat. Plockat upp flyttlådor och skapat kaos. Fått utomordentlig sillunch från stället med stamgästrabatt, kraftig sådan. Jag har stökat till det och gjort storm före lugnet i såväl kök som garderob. Jag flydde fältet för en löprunda, köpte sushi till middag och konstaterade återigen att jag har fallit offer för pollenallergi.

Imorgon är det jag som köper lite medicin så att det blir slut på dessa imitationer av Darth Vader. Sen plockar jag ordning på kaoset och sätter upp en röd mjölk på väggen i köket, vad tror ni om det?

Men först ska jag förstås sova och sen arbeta med de små godingarna och sen göra ovanstående.

Yeah well. God natt eller god morgon!

Kommentera