Sommarkort

 

Hej bloggen!

Vi är på Öland och har det bra. Semester. Skönt som bara den. Svensk sommar med kyliga vindar, värmande sol och slöisar i soffan. Igår köpte vi pizza och tänkte att det vore mysigt att äta den på bryggan, sitta på en filt och lukta på havet. Vi hade med håvar och hink. Frank skulle fiska hajar och ”gäddar”, men sen kom han på att hajarna var för stora och att det gick bra med småfisk.

Jocke och jag åt pizza med andan i halsen och skratt i bröstet där Frank härjade runt och hade fullt upp med att få fatt i fisken och inte ramla ner från bryggan. Det sista gick förstås bra, värre var det med att fånga fisk, men när pizzan var slut hjälptes vi åt och fick upp några små rackare som vi kunde lägga i hinken. De var söta tyckte Frank.

Sen gick vi på en promenad så att Frank somnade i vagnen. Annars är det lite hur som helst här när det gäller tider för sömn, men det får vi styra upp snart. Det är ju ändå rätt skönt med sovmorgon.

Yeah well. Det är fint väder på morgonen, mulet på dagarna och om man har tur fint på kvällarna. Men det är ok för oss. Vi njuter av ledighet utan sysslor och idag ska vi åka till Harry och hälsa på, minns ni? Franks kompis (egentligen min bästa Ölandstok med familj) som bor på en gård där man får åka hjullastare och mata korna. Det kommer bli succé och kanske att det kommer fler sommarkort innan semestern är slut.

Hoppas att ni har det bra!

Bästa hälsningar
Frank, Jocke och Eva

 

Kommentera