Sommar på Böda

20120726-135327.jpg

Håll i hatten vilket väder vi har nu, det är ju helt fantastiskt! Strålande sol, något svalkande vindar och inte ett moln så långt ögat kan nå. Lite vattengympa i poolen och duktiga barn som avslutat en veckas simskola med simborgarmärken som bragd.

Jag knäckte lite extra i poolen och sålde glass på löpande band. Inte i som i klädsim med en glasslåda på magen, men som i poolentrén. Min huvudräkning fick återuppliva gamla minnen sen högstadiet och det gick ganska bra minsann. Det var roligt att träffa glada badgäster med fina solbrännor.

Jag ska nog själv bättra på min bränna lite innan nya äventyr tar mig till Kalmar. För här i repan har vi det alldeles för lugnt. Inte så konstigt med en fullbelagd camping och riktig sommar.

Jag hoppas så klart att ni njuter ordentligt av den härliga sommarvärmen, dricker rikligt med vatten och tänker på hur förbannat bra ni har det!

Kommentarer

 • Anna säger:

  Underbara sommarbilder!
  Hej! Hittade hit via Sveriges charmigaste hem! Vilken härlig blogg och vilket fint hem ni har. återkommer gärna!

  Den 26 juli 2012 kl. 22:42
 • Eva säger:

  Åh tack Anna!
  Vad glad jag blir för din kommentar. Välkommen hit och välkommen tillbaka!

  Den 29 juli 2012 kl. 18:49

Kommentera