Som tentaplugg

Det känns som om jag pluggar till en tenta, som att det enda alternativet för att få i mig föda är snabbmat eller en fantastisk man som lagar mat till mig. Jag hoppar från ett jobb till ett annat och tycker så klart att det är roligt. Men det betyder inte att jag har fått fler timmar på dygnet.

På fredag ska tentan in, då ska alla beställningar vara klara med undantag för en målning. På fredag ska jag för första gången använda mig av julkortspåsen och skicka tackkort till alla trevliga gäster som förgyllde vår bröllopsdag. Hör ni hur det låter. Moget. Ja, är ju för tusan gift. Ha. Fortfarande lika kul att säga att jag har en man. Så nu behöver ni inte undra längre var fasen de där tackkorten tog vägen, och tro mig, ni kommer gilla dem, för precis som allt annat med det där bröllopet så är det inget vanligt kort. Och även om ni inte ser det så har jag köpt kuvert i olika färger för att det är fint att lägga en bunt färgglada kuvert i en beige pappåse med sjungande tomtar på. Tur att kuverten heter ”Elegance”. Kommer bli vansinnigt eleganta kort, så då förstår ni varför det tog ett halvår att fixa dem. Joråsatt. Och nej. Det fanns inte fler färger än så.

Och när tentan är inlämnad, alla kvitton är utskrivna och alla beställningar är dokumenterade blir det tentafest. Det hör ju liksom till. Och snart får jag jullov. Det är bra, det får kompensera de senaste veckornas hårda arbete. Gött mos. Nu hinner jag nog skissa upp en till beställning eller två innan jag går och lägger mig. Ska försöka ta första tåget idag. Bara så ni vet.

Kommentera