Som ett träningspass

20130205-172839.jpg20130205-173311.jpg20130205-172857.jpg20130205-172911.jpg

Snön fortsätter att vräka ner över kvarteret och såhär från insidan ser flingorna lätta ut. Men skenet bedrar kan jag säga. Så fort jag kom utanför dörren var jag blöt och såg inte särskilt mycket. Men Frank somnade på en gång när rymdskeppet började rulla. Och nu är jag glad att vi köpte den där retrovagnen som klarar av några decimeter snö. Bra att ha, även om jag håller med mina mostrar om att en spark med låda vore ett väldigt bra alternativ.

Hur som helst så mötte vi upp Tereza och Vincent och sen gick vi och handlade lite. För mig blev det här dagens träningspass på oplogade gångbanor med ett par gamla snowjoggers, igensnöade brillor och våt vinterjacka. Men jädrar vad skönt det var att komma ut ändå. Jag tror att vi gör ett nytt försök imorgon.

Nu ska jag styra upp lite före och efterbilder här på bloggen, har sett att den kategorin inte är komplett efter renoveringen, trots att bloggen kryllar av bilder på hemmet. Vadan detta, jo inom en hyfsat snar framtid kommer ett hemma-hos-reportage om vårat hem i ett glansigt magasin, och då hoppas jag på nya nyfikna läsare som vill se hur rummen såg ut innan.

Bara så ni vet…

Kommentera