Solstingssvamlande

20130607-222134.jpg
Tjusningen med att befinna sig på landet (förutom att det är fantastiskt och rogivande på alla sätt och vis) är att det här med internet blir åsidosatt eftersom det är nästintill obefintligt och därmed sinkar mitt behov av nyfikenhet och diverse uppdateringar, med andra ord tvingas jag till lugn och ro från cyberspace vilket är alldeles förträffligt på sitt sätt.

Fast i och med det försvinner även lite av poängen med att försöka ha en aktuell blogg, inläggen och bilderna läggs på hög i väntan på wifi och det blir retroaktiva ordlekar som samsas med bilder från finheter i mitt huvud. Men det är väl förstås bara jag som funderar på det, för du som tittar in här blir förhoppningsvis nöjd bara jag gjort en uppdatering, oavsett om det är dagsfärskt som en nytryckt tidning eller några veckor gammalt som en skvallerblaska av sämre kvalité…

Så istället för att svamla om det här hade jag kunnat berätta om kamelerna på Öland, den där morsdagen som firades med hamburgare, visat bilder på ännu mera kitesurfing eller bara fortsatt vifta med tårna på bryggan och berättat om livet på en pinne.

Men nu blev det bara lite solstingssvamlande och tack och god natt. När den säkra uppkopplingen och jag åter korsar våra vägar blir det nya bildkavalkader och annat hokus pokus, till dess fungerar instagram för än mer nyfikna (sök bara på deermountain). Jag försöker fokusera på det fantastiska och rogivande och återkommer inom en snar framtid. Så får det bli.

Hoppas att ni får en finfin helg!
Sov gott eller god morgon!

Kommentera