Solspring i benen…

Sitter i repan på Böda och har fått en snabbkurs av chefen angående det nya datasystemet. Men nu är det så rackarns fint väder att jag tror att jag ska stämpla ut. Idag kan jag nog bestämma det själv, men från och med fredag är det uniform på. Det ska bli riktigt roligt att jobba, även om det bara är två veckors full rulle på campingen så längtar jag.

Bara idag har jag fått erfara irriterande badgäster som inte orkar vänta på den sega parkeringsautomaten, gäster som vill boka stuga fast alla redan är bokade sen maj månad eller andra gäster som bara vill bekräfta sin bokning. Jag har som sagt det här i mig, det här med service allstå. Mina två veckor kommer förhoppningsvis bli precis som tidigare somrar, cirkus de luxe på världens bästa camping alltså!

Förra sommaren blev det nästan en månads jobb, den här sommaren blir det alltså kortare och det är på grund av eller tack vare att jag som bekant har fått ett nytt jobb hemma som förskollärare. Och det ser jag också verkligen fram emot.

Nej, nu stämplar jag ut, knyter på mig mina nya springskor och tar en runda i skogen innan jag hoppar i havet. Kanske bli solsting av mitt solspring. Den som lever får se.

Ciao!

 

Kommentera