Solen och vindarnas ö

God morgon!

Idag vaknar vi upp på ett regnigt Öland. Vi susade hit igår, mannen och jag, på tu man hand. Konstigt utan Frank förstås men mysigt ändå. Och det är ju bara till imorgon, onödigt långt att åka för en helg kan man tycka, men firar Böda Sand 20 år och bjuder upp till dans vill jag förstås gärna dra på mig min gula kavaj och ta en sväng om. Så därför är vi här nu.

Och Frank, han är hos världens bästa mormor och morfar och har det hur bra som helst, så det behöver ni inte grymta om, om det skulle vara så. Och är det någon som undrar var vi har gjort av katten, så är hon hemma själv, kom igen hon är ju byxmyndig för länge sen så det är inga konstigheter. Nej, så klart inte katten är hemma själv, hon är hos Jockes mamma och hennes man. Prima privilegierad och oerhört tacksamma är vi för våra nära och kära. Som ni förstår.

Fast det här med att det regnar här och nu är jag inte helt bekväm med, jag har packat för fest och inte för friluftsliv med oömma kläder. Ja, pappa Pohlman, jag borde väl kollat med dig först för att undvika köld och regn, men hej, är det fest på Öland då tycker jag att vi kan hålla oss till solen och vinden. Helst bara solen.

Så det var väl mest det, nu ska jag åka och fixa frulle.
Hoppas att ni får en fin fin lördag, och vet ni, jag skymtar blå himmel!
Yes asså!

Kommentera