Snötäckta fröstånd

Alltså, det går ju Top Gear på BBC nu på kvällarna, med andra ord en högst godkänd anledning till frånvaro från bloggen. Jag skrattar så jag får träningsvärk i magen, fastnade precis i skrattet när Jermery ramlade ur svävaren och dog lite grann. Annars ser jag fram emot helgens provkörning av en större pizzaracer.

Men först lite snö på det, Frank får berätta om när vi senast var i bilhallen…
Ja, som ni ser har vintern kommit hit nu, på allvar. Och jag gillar det, en stund i alla fall. Och hur skönt är det inte med garage? Väldigt behagligt må jag säga. Och dessutom är det så hightech att vi kan sätta på motorvärmaren med hjälp av en app, så himla fiffigt. Bra jobbat älskade man. Ha.

Men det var ju inte det jag skulle berätta utan mest att snön är här nu, om någon letat efter den så finns den hos oss. Jag tog en fotopromenad på rasten i veckan och fångade ovanstående vinter. Där barken kramar sig fast runt sin trädstam, militärens gamla betongkoja lyser upp med sin graffiti i vinterlandskapet och stånden av frön väntar på en vindpust för att få sprida sina avkommor till nya platser…

En från början funktionell mobil i en tall på dagisgården har tappat stinget och hänger på sniskan, snön yr runt husknutarna och rådjuren ligger i grannes trädgård på mornarna. Jag skottar snö för glatta livet, pratar lite med Stig i garaget och funderar på att fixa vår i hemmet.

Det var väl mest det.
Hoppas att ni har en skön fredag och kommer få en utomordentlig helg!

Kommentera