Snabbvisit i Sthlm

IMG_8386StockholmNybrogatan 38LyxlunchVrid på rattenMönsterMorningtonFinemangVåning sjuHötorget

Med risk för att bli tjatig. Men den där snabbvisiten i Sthlm innehöll inte bara ett sjuhelvetes party. Jag var stansugen som bara den. Visserligen gick suget över ganska fort när vi lämnat Nybrogatan och närmade oss de än mer centrala delarna. Det kryllade av folk i den sköna augustivärmen, förstås. Vi sicksackade oss fram med Frank i vagnen som tittade hit och dit likt en uggla på spaning, men nog kom vi dit vi skulle ändå.

Jag vill alltid ta en titt på Designtorget, gärna pinna förbi HM Home och Urban Outfitters. Men den här gången blev det bara Designtorget och en tur till Svenskt Tenn, för att köpa underlägg till en klassisk kökspall jag fått av Jocke. Kanske låter konstigt, men ni ska få se att det ska bli liv i den där gamla pallen igen.

Hur som helst så gillar jag Stockholm, även om Drottninggatan aldrig kan bli en hit en lönelördag en solig helg i augusti, Drottninggatan kanske aldrig är en hit. Men den där bokbindarmackan på Nybrogatan 38 kittlade dödsskönt i kistan, hotell Mornington serverade oss utsökt frukost, sköna sängar på högsta våningen och de franska gästerna gullade med Frank i hissen så han undrade vad det var frågan om.

Men nästa gång familjen åker på weekend och bor på hotell, då ska vi nog bara ta det lilla lugna, lunka på stan och beställa upp roomservice, inte gå på dunderparty och riskera att Frank får festfobi. Ha.

Kommentarer

 • Hemma hos Katta säger:

  Vad roligt med Sthlm! Där har vi inte varit på över ett år nu då det vankades bröllop. Alldeles för länge sen mao! Vi brukar också bo på Mornington uppe på Östermalm. Perfekt läge och nära till alla mysiga butiker. Dessutom gillar jag att barnbutiken Sprall ligger alldeles vägg i vägg =)

  Vad roligt att du kommer tillbaka i mars. Det ser både vi och P fram emot!!

  Kram

  ps. Klickade precis hem Olga-boken men tack för att du erbjöd dig att låna ut den. Har hört så mycket bra om den och jag gillar henne skarpt sen jag var och lyssnade på en föreläsning med henne så den ska jag försöka följa slaviskt. Vi får väl se hur det blir med den saken men ambitionen finns nu i alla fall! =)

  Just ja! Har en känsla av att jag aldrig tackade för mailet du skickade för läänge sen. Usch, kunde knappt sitta vid datorn i fem minuter då så jag har en känsla av att jag aldrig mailade tillbaka. Passar på att tacka nu i stället. Tack!!

  Den 29 augusti 2013 kl. 15:01

Kommentera