Sminkbordets vara eller icke vara…?

På tal om NA bostad, jag var med där en gång med min lya som jag hade innan jag blev ihop och fru. Då gjordes ett tjusigt reportage och jag kunde i vanlig ordning inte vara still, vilket resulterade i att det såg ut som om jag hade sex tår. Det har jag icke.

Men då i mitt förra hem så hade jag ett fint sminkbord i teak i mitt sovrum, nu har jag inte haft någon bra plats för det och därför har det stått hos mamma och pappa. I deras garage. Alltså i pappas garage. Men så imorse ringer pappa Pohlman och tydligt berättar att han tänker kasta iväg det där nu för han är så trött på att vara förrådsansvarig åt mig. Jag förstår precis. Men lugn och fin. Man kan inte bara kasta bort allt. Allt var verkligen att ta i, för vi är samlare, Pohlman och jag. Men att kasta saker när man själv hör till de personerna som har ”att-göra-loppisfynd” som sin största hobby känns ju rätt ogenomtänkt.

Så jag fick åka ut akut för att rädda mitt sminkbord. Aningens kantstött och mobbat i garaget. Men helt. Nu är ju frågan, sälja det på blocket, leta upp försäljaren som jag köpte det av för att han ska kunna plåstra om det, eller behålla det och försöka att snällt ställa ner det i källaren? Åsikter på det, pappa Pohlman gör sig icke besvär att kommentera.

Kommentarer

 • Camill. säger:

  Gör dig ICKE av med det din toka!!!! Jag har diggat detdär bordet den jag såg det i dendär ungkvinnanslyan. Det är ju precis vad varenda en som någonsin använder minsta lilla läppglans drömmer om. Tänk att få sitta på en alldeles egen plats och piffa. Och i teak dessutom. Puss.

  Den 10 augusti 2011 kl. 21:52
 • Eva säger:

  Ja, tack, fasen så känner jag med, men nu står det här i ateljén och får för lite uppmärksamhet, och dessutom har det fått sig en törn, men plåster och mer kärlek löser det mesta 🙂

  Den 10 augusti 2011 kl. 21:58
 • Camill. säger:

  Så är det va? Att plåster och kärlek löser det mesta alltså? Japp så får det vara. Men alltså, överväger du att sälja det?

  Den 10 augusti 2011 kl. 22:34
 • Eva säger:

  Nej, egentligen inte, men Ove kan ju vara lite hetsig så då tog jag det säkra före det osäkra, men det måste ju få rätt vård för att vilja vara kvar i mina ägor…

  Den 10 augusti 2011 kl. 22:37
 • Camilla säger:

  Bra! Håll i det hårt säger jag. Imorn ska jag ha paketöppning på mitt smultronplace tror jag. Puss!

  Den 11 augusti 2011 kl. 14:19

Kommentera