Smink och så…

20110625-095639.jpg

Sminket var lite lika som med frisyren. Först tänkte jag att jag skulle sminka mig själv, men när jag gjorde en liten fältstudie i min omgivning så tyckte de att det vore väl skönt om jag blev sminkad. Jamenvisst. Därför blev jag rekommenderad en tjej som pluggar till stylist, och hon gjorde mig verkligen hållkäftensnygg. Nu börjar jag fatta grejen med underlagskräm. Jag blev som en docka. Kanske kan vara ett bra knep när jag vill vara mitt snyggaste, det fungerade uppenbarligen förra lördagen.

Sen ville jag ha lösögonfransar, och det hade jag tills vi skulle ner på stranden och fotograferas. Det var efter vigseln och i mitten på middagen. Då fick jag ett sandslott i ögat och tog bort fransarna, men då hade jag redan varit snygg tillräckligt länge så det gjorde inget.

Bättre bilder på sminket kommer så fort den grymma fotografen har gett mig dem.
Men här får ni två snygga pinglor så länge, Stina och jag.

Yes asså!

Kommentera