Smaklig spis

Mumsminusägg

Med tanke på att jag har ett par smaljeans som jag behagar komma i inom en hyfsat snar framtid så sätter jag mitt startdatum för det här äventyret till den 2:a april. Alltså började jag fokusera än mer på fläsket i tisdags och sen dess har jag minskat tre centimeter i midjan och 1 kg i vikt, jag har försökt att äta mindre kolhydrater och fler mål mat om dagen.

Den största skillnaden mot innan gällande kosten är att jag har börjat med mellanmål i form av kvarg med en gnutta funlight eller med en flicknäve bär i samt två FinnCrisp med kalkon och ost på och en morot eller avokado, om det är bra vetetusan men det känns som en bra idé. Men om ni vill härmas, så kom ihåg att kvargen är mättande som bara den, tre matskedar kommer man långt på.

Till frukost äter jag gröt med lingon, en avokado och en FinnCrisp om det inte är så att jag tränar på morgonen då byter jag plats på mellanmålet och frukosten samt tuggar i mig ett ägg eller två och tänker på något annat. Ägg är nämligen inte mitt favorit födointag.

Till lunch och middag den här veckan har det blivit antingen fisk, kött eller kyckling och så en herrans massa sallad till. Om jag har varit sugen på efterrätt så har det blivit varm fruktsallad i ugn med riven vit choklad och ett par matskedar glass, hur nyttigt det är eller inte skiter jag i, för jag inbillar mig att det är bättre än en påse smågodis och läsk, men jag kan ha fel.

Och, skulle det vara så att ni vill se mer av mitt liv så gör jag fler uppdateringar på Instagram än här, sök bara på deermountain så hittar ni mig.
Smaklig spis!

Kommentera