Små gubbar på museet

God morgon godingar. Frank här. Gick upp som vanligt, 05.15 så nu tänkte jag passa på att berätta om när Vincent och jag var på museet. Väldigt roligt och lärorikt. Som ni ser var det high life där inne i det där jordrummet. Vet inte alls hur de hade tänkt där men en sandlåda inne är ju en genialisk idé.  Vi grävde upp skatter, körde ner fingrarna i sanden och struttade runt där inne som om det inte fanns en morgondag. Och det var bara vi där, ja, och våra mammor förstås, men ingen annan parvel som utforskade sanden den dagen. Så det var lika bra att ta plats.

Precis innan hade vi som sagt tittat in utställningen ”länets konst” men i jämförelse med sandlådan och runskrift och andra grejer var konsten inte lika tilltalande som ovanstående. Jag passade på att skriva mitt namn i runskrift, Vincent passade på att leka gammal gubbe med käpp, och jösses vad bra han gjorde det. Jag skrattade så att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Alltså, min bästa kompis, hur go är han inte?

Aja, det var väl mest det. Nu har jag dessvärre varit hemma och varit ganska hostig, men jag är på bättringsvägen och idag är jag dessutom och busar hos mormor och morfar, för pappa var också tvungen att jobba lite idag. Men snart hoppas jag att jag ska träffa Vincent igen och hitta på nya hyss. Kanske att han kan lära mig spela gammal gubbe…

Yeah well. Hoppas att ni får en utsökt måndag!
Nu ska jag koka vatten på en spik, är tydligen så man gör det i Örebro nu för tiden. Hej så länge!

Kommentarer

 • Din namne säger:

  Jättebra bilder där du fångat barnens dag. Gillar speciellt bilden högst upp med lille Frank i stora salen. Härlig komposition där du fångat det lilla i det stora samt ljuset och färgerna.

  Den 18 mars 2014 kl. 18:42
 • Eva säger:

  Tack så mycket Eva!
  Vi hade en himla bra dag på museet 🙂

  Den 18 mars 2014 kl. 19:25

Kommentera