Slutgiltig sjukhusstatus

20120728-203848.jpg

20120728-204307.jpg

20120728-204800.jpg

Strax efter det senaste inlägget så kom ytterligare den där läkaren som skulle trycka på min mjuka mage. Med tanke på att alla mina värden är bra och att jag inte har haft någon feber så kunde vi tydligen utesluta blindtarmsinflammation. Skönt.

Det visade sig istället vara början på en urinvägsinfektion så nu ska jag få antibiotika i en vecka, sen ska nog smärtorna försvinna. Så det var inte bara en släng av hypokondri.

Dock tycker jag att det är konstigt att det inte syntes på kisseriet som jag lämnade igår, att det var det som kunde vara grejen. Men, men. Efter ungefär ett dygn på sjukhuset i Kalmar så fick jag äntligen åka hem. Igen. Och jag fick äta. Dock får jag inte tag i medicinen förrän måndag men det hör väl till det här med sjukvården på landet.

Dessutom måste jag säga att alla på sjukhuset gjorde ett mycket bra jobb, trots all väntan, jag tycker synd om de stackarna som uppenbarligen arbetar hur mycket som helst och som får reda ut allt från lömsk magsmärta till andningssvårigheter.

Så summan av kardemumman, måste du åka till akuten och inte är döende ta med en bok eller två för du kommer få vänta även om du kommer på läkarens rekommenderade tid. Hörlurar och musik är också ett hett tips ifall du vill undvika ulkande ljud. Har du smärtor på höger sida av magen men mår bra i övrigt så är det troligen inte blindtarmen utan kan vara en urinvägsinfektion som ska behandlas med antibiotika.

Så var det med det och nu hoppas jag att det inte blir några mer sjukhusvistelser på väldigt länge.

Klart slut från sjukstugan. Fast jag glömde det roligaste, precis när jag skulle lämna sjukhuset mötte jag Henrik Schyffert och hälsade glatt på honom och påminde honom om var vi senast sågs, det där träningspasset ni vet.

Och nu är allt i sin ordning, jag är hemma igen och mätt. Over and out.

Kommentarer

 • Anna-Eva säger:

  Hej igen. Tips från coachen om du måste vänta på medicinen till måndag, drick tranbärsjuice i massor…och om denna mirakeldryck inte går att få tag på ute ”på landet” så brukar det även funka med massa citronvatten. Krya-kram igen från mig 🙂 /A-E

  Den 28 juli 2012 kl. 21:04
 • Lucy Luke säger:

  Vad skådar mitt norra öga aka glassradarn: B & J milkshake?! Vilken förträffligt bra idé! Väljer man smak efter glass?
  Och, skönt att du mår bättre. Men det vet du ju redan att jag tycker. Puss

  Den 28 juli 2012 kl. 22:35
 • Eva säger:

  Camilla, visst är det så. Hur gott som helst ju, jag valde med ananassorbet, gött mos! Men man fick välja två smaker. Men jag var inte i mitt sinnes fulla bruk för att välja två goda ihop 😀

  Anna-Eva, jag har druckit tranbärsjuice som aldrig förr, så nu har jag typ magknip bara därför 😀

  Den 29 juli 2012 kl. 18:55
 • Lucy Luke säger:

  Mums! Och shit, det förstår jag – shit vad klurigt att kombinera. Känns ju som vanilj är ända vettiga valet.

  Den 30 juli 2012 kl. 22:44

Kommentera