Slut som flickvän…

Nu börjar det likna något. Jag tror banne mig att allt som måste vara fixat, måste utifrån mina krav, är fixat inför bröllopet. Programmen med tillhörande karaktär i lego är fixat, dessutom med olika färg på framsidan. Allt för att undvika vitt. För säkerhets skull så skrev vi ut nya program där jag hade rättat några slarvfel och snyggat till lite. Ska det vara, så ska det minsann vara perfekt. Om det nu är något fel i dem så skiter jag i det. Men jädrar vad bra det blev!

Tavlorna är klara för försäljning och har fått namn och pris. Marimekko skålarna är nerpackade, pappa, om det är någon som går sönder, får den som har sönder den köpa en ny, så det så. Det ska nog vara någon slags blomma i dem, eller M&Ms, det återstår att se. Ljuslyktor i alla dess färger är också packat. Godiset är fixat, ringarna är klara, kläderna är fixade. Blåmärkena börjar så sakta gå bort. Så nu är det bara resten kvar, dvs. packning av kläder och diverse annat som är bra att ha för en längre vistelse på Öland.

Jag är helt slut som flickvän och redo för att bli fru. Idag har jag sannerligen tagit rekord på att utföra ärenden och vara effektiv, förmodligen kommer jag bli sjuk första veckan som fru, då allting släpper och jag kan slappna av lite. Men jag hoppas att jag klarar mig och endast kan få vila några dagar…

 

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Åh, dethär är så romantiskt att jag smäller av E! Och blir du sjuk var det ju värt det, för du har ju haft kul hela vägen fram väl? Och ännu roligare blir det! Puss nu.

    Den 15 juni 2011 kl. 03:48

Kommentera