Skor, lego och fåglar

Det är ingen hemlighet att jag har fyllt 30 år och även om jag tycker att presenter inte är så himla viktigt längre så uppskattar jag det givetvis. Och när jag fyllde så fick jag en finfin burk med fåglar på av Lucy Luke, där i låg även ett par fräsiga hörlurar med lego på samt ett snyggt örhänge som är som en liten trast. Det kom verkligen som en överraskning och jag blev väldigt glad. Den andra överraskningen den dagen var givetvis presentkortet på Kalk, och det vet ni ju redan hur lyckat det blev!

Eftersom jag inte är lika försiktig som Jocke så berättade jag dock för alla att det var min födelsedag, försökte som bekant få rabatt på ett par skor, de grå Nikeskorna. Det gick inte, men jag köpte dem ändå. Sen fick jag ett par snabba skor av Jocke som jag har sprungit in så att tårna somnar, vet inte om det tyder på att jag springer för sakta eller för fort. Borde vara det förstnämnda eftersom jag som sagt inte slår några rekord. Hur som så sitter de som ett smäck på foten.

För att inte tala om mina nya gummistövlar. Det är som att sätta på sig tofflor för själen. När jag köpte mina turkosa gummistövlar var nämligen den här modellen med mjukt ludd inuti slut. Och dessutom skulle det bli vår då, men eftersom jag är en förespråkare för gummistövlar så är ett par stoppade sådana mycket bra att ha, särskilt när det blir kallt.

Jag vet inte om det är bra eller dåligt men både Jocke och jag har en förkärlek för skor, på ett sätt är det bra, för då är han med på det påhittade behovet om att skor av alla dess slag kan vara lämpligt, men det är dåligt för egentligen behöver varken han eller jag så många par skor som vi faktiskt har och dessutom tar det ganska mycket plats. Det vi dock har kommit fram till är att vi behöver en så kallad ”gå-in-i-garderob” för våra skor, så småningom.

Dagens skokonstaterande. Nu blir det stekta kroppkakor till frukost, det ni!

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Hej! Jag undrar vart du fick tag i dina turkos gummistövlar? Jag ska på maskerad klädd som Caroline af Ugglas och är på jakt efter sådana. Inte jättelätt har jag märkt.. =P Tacksam för svar /Camilla

    Den 6 augusti 2011 kl. 10:23

Kommentera