Sköna maj – välkommen!

Nu sjunger duvorna upp till sköna maj utanför fönstret. Solen värmer min rygg där jag sitter på kontoret och sommaren känns inte allt för långt borta. En morgonpromenad i Astrid Lindgrens värld borde verkligen vara på sin plats.

I går invigde vi köket i den måna graden att ugnen fick ställas in på pizzaläge och vi bakade pizza på deg från Karlssons catering. Det var dukat i köket och jag kände att det kommer bli så himla bra det där köket. För att inte tala om pizzorna, de var ljuvliga!

Nu kan vi alltså avveckla diskningen i handfatet och använda den fina blandaren i köket. Jocke har fogat båda väggarna och den svarta väggen blev, som ni ser, grym. Han har även börja sätta dit kontakter och strömbrytare så det finns hopp om ljuskällor och fungerande eluttag. Induktionshällen gifter sig så förbannat bra med stenskivan att man skulle kunna tro att de hade gjort upp det här innan. Peugeotkvarnarna smälter in i hörnet och det är bara diskmaskinen som ropar på sin sköld för att inte känna sig så naken. Sparksocklar och fläkt ska sättas på sina rätta ställen och sen får vi ändå säga att köket är klart.

Och efter att ha bott en månad i huset så måste jag medge att vi är häpnadsväckande effektiva. Heja Evakim och välkommen sköna maj!

Om det är så att ni är nyfikna på var produkterna i köket kommer ifrån, så styr jag upp en faktaruta senare….

Kommentera