Skenet bedrar

Den fantastiska soluppgången var visserligen en fröjd för ögat, men det resulterade dock inte i en lika fantastisk dag. Juniorsumobrottaren bakom näsan började slå på stora trumman. Jösses vilken trummis. Jag blev alldeles yr och såg stjärnor som om jag hade blivit fotograferad likt en kändis på röda mattan. Eller som om solen sökte sig till mig och bländade skiten ur mig, som på bilden. Inte bra. Migränattack, god dag yxskaft. Alvedon och sova, sova, säng, säng, säng.

Nu, ett dygn senare mår jag lite bättre och tyvärr måste jag ju säga att det inte kom som en överraskning. Men bra irriterande är det, när den omedvetna handbromsen gör tvärnit och jag blir beordrad av kroppen att sova med en blöt handduk på pannan.

Var på jobbet imorse igen. Dålig idé. Åkte hem några timmar senare och nu har jag sovit fem timmar. Känner mig lite bättre efter en kebab och Ben & Jerry’s. Men att ha en rastlös kropp och ett dunkande elefanthuvud är ingen bra kombo.

Därför kommer morgondagen också bestå av vila. Tur att jag har de bästa kollegorna, så att jag kan känna mig lugn under den där blöta handduken. Och bli utvilad och åter vara på topp på måndag.

 

 

 

Kommentera