Skarpt läge…

Frank här igen. Alltså nu är det skarpt läge, serious talk, blodigt allvar. Ni ser ju själva. Jag har varit hos frisören med mamma, hennes stackars frisör skulle göra ett tappert försök till att klippa min lugg så att jag slapp få den i ögonen. Det gick ganska bra. Frisören kunde förstås sin sak även i farten, jag var ju tvungen att testa henne lite. Hon klarade mitt prov och jag fick kortare lugg, för att inte tala om mamma, hon satt still som ett ljus och fick en urtjusig lugg. Jag tyckte förstås att det var roligare att titta på paraplyer och kammar och borstar och allt sånt.

Egentligen är väl inte det allvarligaste att jag har varit hos frisören, utan det är det faktum att jag ska börja på dagis nu. Hallihallå. Nog för att det verkar spännande, men är det genomtänkt att lämna mig där med en massa främlingar, jag känner mig inte helt bekväm, men kan tänka mig att det kommer bli bra. Nu har jag ju varit där några dagar med pappa och i fredags följde även mamma med. Och självklart var det roligt med vatten och plask och så, särskilt eftersom jag hade stenkoll på mamma och pappa hela tiden. Men nu är det tydligen så att jag ska vara där själv på onsdag, pappa ska lämna mig och sen ska jag vara där med mina fröknar och de andra barnen. Det är nästan så att jag darrar lite på läppen. Skräckblandad förtjusning. Fast jag pratar om dagis varje dag så nog kommer det bli bra.

Min kompis Vincent ska också börja på dagis nu, tyvärr inte på samma som mig men nästa gång vi ses får vi diskutera saken, när vi träffades i lördags lekte vi på Stora Holmen, men då pratade vi mest om tåget och djuren, men det får jag berätta om senare för nu ska jag packa ihop min väska och ta med pappa till dagis.

Önska mig lycka till.
Kramar i långa banor!

Kommentarer

 • michaela på input säger:

  Assåå HUR söööööt:):)

  Den 19 augusti 2014 kl. 19:39
 • Eva säger:

  Men åh, tack fina Michaela!
  Frank hälsar och tycker att du är en riktig nötnos (sötnos) 😉

  Den 20 augusti 2014 kl. 22:54

Kommentera