Skåda lite skoj


Foto: Coolstuff 

På sajten coolstuff.se finns de mesta onödiga men ack så roliga prylar.  Vissa prylar skulle jag förstås se som nödiga. För vad sägs om en fågelholk som ser ut som en övervakningskamera, det kanske skulle bli en skräll i villaområdet där vi ska bo. Grannarna kommer undra vilka tokar det är som har flyttat in där och som sätter upp kameror i fruktträden. Roligt.

Eller den där snubben som hoppar bungyjump men som egentligen är mat till de som bor i kameran. Inte lika uppseendeväckande men ändå en kul grej.

För att inte tala om tältet som ser ut som en Volkswagen. Fira midsommar i det på Böda Sand skulle sannerligen bli en succé. För om jag hade tältet skulle jag nog inte sätta upp det vid fruktträden i trädgården, för jag menar, då har jag ju ändå ett helt hus jag kan sova i. Men festligt är det, det där tältet.

Sen finns det förstås en otalig massa mer saker. Exempelvis ett kameraobjektiv som är en termosmugg, eller legobitar som är matlådor. Så som sagt, skåda lite skoj på coolstuff.se.

Kommentera