Sjöjungfrun på stranden

Nu får sjöjungfrun vara klar. Jag blev väldigt nöjd med cyklopen, men simfötterna blev sådär. För att få en skönare komposition valde jag att måla dit ett parasoll. Så nu är det såhär, att hon har simmat runt som den moderna sjöjungfrun hon är och nu har hon tagit av sig sin utrustning och satt sig på stranden för att lapa lite sol. Jag gillar henne.

Ska bara signera henne, sen är hon helt klar. Någon slags ram ska väl tillföras oxå… Undra var hon ska bo?

Kommentarer

 • emelie säger:

  hej eva!!
  diggar din hemsida!
  älskar den här bilden, jag blir märkligt glad av att titta på den!!! underbara färger och ide!

  kram!

  Den 18 februari 2010 kl. 09:19
 • Eva säger:

  Tack!
  Jag gillar henne nu med. Tog dock ett tag innan vi blev kompisar och kunde gå och sätta oss på stranden och sola.
  Men nu sitter vi här och väntar på solen och paraplydrinkarna.

  Den 18 februari 2010 kl. 09:54
 • Familjen Bruk - Deermountain Design säger:

  […] att göra något som jag inte ska. Jag arbetar givetvis med leran, men bruksföremål nej. Innan sjöjungfrun kom till var jag tvungen att göra en ”tavla” i olja med palettkniv. Den blev inte bra. […]

  Den 17 mars 2010 kl. 20:39

Kommentera