Sittdans på Cirkus

I julklapp fick jag en biljett till Robyns bejublande konsert på Cirkus i Stockholm. I tisdags var Jocke och jag där och sittdansade. Vi kom dit tidigt för säkerhetskull. Ibland börjar ju den ”stora” artisten spela på en gång och ibland är det förband. I tisdags var det två förband, Rebecca & Fiona och Those dancing days. Dessutom två som föll mig i smaken, eller baken kanske jag ska säga, för sådan sittdans som jag utövade till Rebecca & Fiona har sällan skådats. För ett ögonblick tänkte jag att det var läge att besöka Sensation White ännu en gång. Men nej. Det här var bra nog.

Tjejerna i Those dancing days fick mig att svänga på överkroppen på ett annat sätt, men så skön röst sångerskan har. Och för att inte tala om snabbheten i trummisens kropp. Jösses vad hon trummade på. Bra jobbat tjejer och mycket bra uppvärmning för Robyn.

Har ni varken hört Rebecca & Fiona eller Those dancing days, så tycker jag att det är på sin plats. Vitt skilda men ack så bra.

(Det är meningen att bilderna ska vara sådär, i alla fall den översta, den nedersta blev inte bättre än så).

Kommentera