Sista kvällen på campingen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A-Uufa05QQo[/youtube]

Precis när jag hade bytt om till privata kläder fick jag ett samtal om en tjej som tappat bort sin pappa. Lyckades lösa det till tonerna av Böda Beach Band med Micke Syd i spetsen. Fullt ös runt scenen, hoppa, dansa, gör vad du vill, men vad du än gör, stå inte still!

Vansinnigt hungrig efter ännu en fullspäckad dag i repan, dessutom sista dagen för säsongen. Slog till på en Gyrostallrik från gatuköket och begav oss till ”glampingtältet”. Det tältet mina damer och herrar är ett tält utöver det vanliga som kräver sitt egna inlägg.

Innan jag kunde checka ut från campingen för den här sommaren var jag tvungen att fixa lite. Fotografera för kommande blogginlägg, plocka ner några av tavlorna på Med havet intill, samt sätta upp samma tavlor i repan. Hann dessutom sälja en i farten. Yes asså.

Sen lämnade jag världens bästa sommarjobb med blandade känslor. Ville inte åka hem, ville fortsätta vara en del av campingpulsen, en del av dig Böda. Vara kvar nära naturen och önska så hårt att Örebro skulle vara i Borgholm dagen efter.

Men det var innan jag visste att mitt nya jobb som jag började på idag, skulle kännas minst lika fantastiskt. Tacka vet jag entreprenörsstarka ledare som vet vad dem vill och som får oss medarbetare att känna oss viktiga och delaktiga. Precis som på Böda fast olika målgrupp…

Men som sagt, bara för att jag är i Örebro och inskolar mig själv som förskollärare betyder det inte slutet för Bödabloggen, jag har material för ytterligare en semestervecka… minst.

Keep in touch!

Kommentera