Sista dagen

Igår när jag kom till skolan som student för sista gången skulle jag titta till Ann i utställningen. Men vad hade hänt? Hon stod inte på sin plats. Tur att jag hade kollat med mitt försäkringsbolag att hon var försäkrad. Men så flyttade jag bara blicken lite. Då får jag syn på Ann. Hon har gått (eller svävat fram på sin glasplatta) till andra sidan utställningshallen, för där mina vänner, visas en film som min klasskompis Lova har gjort, en film om hästkillar. Tydligen var det något med musiken och just hästkillarna som lockade Ann. Men ändå. Hon får ju hålla sig till sin plats. Men idag har hon kommit hem, för i morgon ska hon jobba som vakt på vår fest.

Dessutom satte jag fällorna på sin plats och städade ur mitt hörn ordentligt. Jag gynnade även Lova och en annan klasskompis Veronica med att köpa två av deras fina alster. Lova har gjort grymma keramikskulpturer och Veronica hade gjort en väldigt fin tavla med en räv på. Jag ska visa er mina konstnärliga investeringar lite senare.

Nu är det bara mitt examensbevis som saknas, men om jag fyller i en blankett på internet och skickar in så kan jag nog få det på posten snart, utan tjusig diplomöverlämning och fanfar. Men som sagt. I morgon är det klackarna i taket. Och i höst arbetar jag förhoppningsvis som lärare. Yes asså!

Kommentera