Simon & The Stig

Nästan som Simon & Garfunkel, fast bättre om man ser det från den här sidan. Och ni ser ju själva, nu har garaget fått en gnutta själ. Och jag tycker att det blir så himla fint, med The Stig och alla färger, tyvärr ger nog inte kvällsfotografering i strålkastarljus de mest rättvisa återskapandet av färgerna. Men ändå. Och för er som inte har koll på The Stig säger jag bara googla det plus Top Gear så fattar ni, en slags presentation av Simon kommer här…

Det började med att jag såg klistermärken lite här och där med den där snubben som finns på tygkassen här ovanför, under snubben stod det Dysfori. Jag googlade och tänkte att det kanske är någon som kan graffiti. Mycket riktigt. Hittade till en blogg och scrollade ner bland inläggen, fick syn på fräsiga gubbar och en målad vägg på Kulturhuset. Saken var klar, jag skulle fråga killen bakom bloggen om han ville måla vår vägg i garaget. Pirrig och förväntansfull skickade jag iväg ett mail.

Framför mig såg jag en färgglad vägg med vår adress och lite annat bös. Till en början var böset oklart men sen konstaterade både Jocke och jag att The Stig var det bästa böset vi kunde tänka oss. Han kommer ju ändå från vårt favoritprogram.

Som tur var ville Simon använda sin skicklighet och måla väggen. Igår täckte Jocke och jag in det som skulle täckas in och idag kom Simon hit. Har han inte gjort tjusigt så säg? Han arbetade på så bra så bra, i ångorna av färgen och varje gång jag kikade ut genom vardagsrumsfönstret så sa jag för mig själv, ”jävlar vad bra det blir, det blir så himla snyggt!”

I helgen ska Simon färdigställa härligheten sen är det bara för Jocke och mig att fixa resten med inredning och verktyg och annat som hör garaget till. Och om jag fick välja skulle jag gå på graffitikurs hos Simon, fast innan dess så ler jag stort åt vår fina vägg och kan nästan lova att vi har det snyggaste garaget i hela området. Så det så. Ha.

Tack Simon för att du hjälper oss med det!

Kommentera