Simma lungt

Bada lite

I dag badade jag Frank i diskhon efter att han hade kaskadspytt ut en smärre insjö på skötbordet och fått mjölk i håret. Han har hår även om det knappt syns. Fjun mest. Diskhon räckte precis till för ett dopp, nästan så att Franken var för lång. Men senast vi badade honom simmade han lugnt i sin badbalja på pappa Jockes arm. Han verkar gilla att bada, Frank alltså.

Det var mest det. Har nån av er gått på babysim med era kids förresten och när gör man det, alltså vid vilken ålder? Om det är snart har ju i alla fall jag en inbyggd badring som jag bakade i ordning under graviditeten, alltid något. Ha.

Kommentarer

 • Ullis säger:

  Vi gick på babysim med Cornelia, började när hon var ca 4 mån och det var bland det bästa och roligaste vi gjort! Och hon älskade det!! Både att bara vara i vattnet och allt kul vi gjorde i vattnet tillsammans med dom andra bebisarna och deras föräldrar. Och idag är hon mycket säkrare i vattnet än vad hon skulle ha varit om hon och vi inte redan fått den vattenvanan. Så babysim rekommenderar jag verkligen!

  Den 18 februari 2013 kl. 22:14
 • Eva säger:

  Tack Ullis! Då ska vi verkligen överväga det, var gick ni någonstans?

  Den 19 februari 2013 kl. 02:53
 • Johanna Christensen säger:

  Vi gick när Sixten var ca 4mån, det höll på i ca 30 min åt gången och han tappade tålamodet efter 15 min varje gång och han är fortfarande en badkruka. 🙂

  Den 19 februari 2013 kl. 11:36

Kommentera