Showroom schmoroom

Jag har precis hängt ut morgondagens mellanmål i en plastpåse utanför fönstret då någon minikyl på rummet inte existerar. Tydligen. Annat är det på Input Interiörs huvudkontor, där är det minsann inget som hängs ut genom fönstret, möjligtvis ångorna som sipprar ut från överhettade hjärnor i ett rum av ivriga nyanställda och bärbara datorer.

Annars är det som ni ser mest finheter som jag passerar på min väg från utbildningsrummet till fikapausen. Kanhända att jag ska byta ut min ergonomiska kontorsstol imorgon till någon lite mer estetiskt godbit, det kanske skulle råda bot på buggarna i hjärnan när tröttheten av knapptryckningar sätter in. Eller så låter vi det vara på den här nivån att jag i fantasin spelar upp en dramatisk scen från lagret på Input, jag är en superhjälte som behöver fina möbler för att rädda världen, sveper med min cape och får med mig ett och annat brunt paket, spelar Yatzy med Tommy och flyger sen iväg mot Sherwoodsskogen. Ungefär så.

Eller så inser jag bara fakta att innan jag ens kommer i närheten av en affär med fancy möbler så ska jag trycka mig igenom datasystemet så att fingrarna blöder, få musarm och sittsår, behålla tålamodet och bli kompis med en PC. Det blir bra det.

Hur det än är så är det ett tjusigt showroom de har på huvudkontoret, ett riktigt gött schmoroom…

Kommentera