Shit majbritt!

Jag försöker få ihop mitt tal till imorgon. Mitt största problem just nu är hur jag ska orka stå upp i 6 minuter och 40 sekunder, vad jag ska säga kommer jag nog på. Under dagens städning har jag exempelvis fått damsuga och torka golv i etapper om en si så där max 5 minuter åt gången. Där emellan har jag lagt mig på schäslongen och fått en katt på magen. Eller sovit en timme eller två. Men, jag väl ändå tillägga att jag mår bättre än innan och ska arbeta imorgon.

Hur det än är så har jag ju valt vilka bilder som jag ska visa, så om jag inte kommer på något bättre är det ju lämpligt att berätta om dem. Dessutom är jag först ut efter pausen, så kanske att jag kan sno något från någon annan talare. Nervositeten börjar i alla fall komma krypande. Men jag tänker att ett par skor med klack kan få vem som helst med en gnutta nervositet till en bättre hållning, vilket för åskådarna kan ge intryck av en viss pondus hos talaren, alltså mig, sen blir det som sagt smink på det och så är det ju bara att tala.

Att tala i sig har ju aldrig riktigt varit något problem för mig, snarare än möjlighet till nya spännande möten och utmaningar. Så, hur svårt ska det vara, jag ska slita bort sen svenska jantelagen för en stund och stå upp för mig själv och berätta om det jag faktiskt är bäst på, att vara en kreatöringenjör. Så det så.

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Go E!

    Den 7 september 2011 kl. 22:15
  • Eva säger:

    Tack C! Det går som det går helt enkelt 🙂

    Den 7 september 2011 kl. 22:35

Kommentera