Shabby chic

Under helgens arbete i stugan kom mamma och pappa på besök. I uterummet har vi gjort liggande panel på väggarna och målat det vitt. Jocke kom och frågade mig om vi skulle låta springorna vara synliga mellan brädorna, ja tyckte jag, det ser lite charmigt ut. I samma sekund kommenterar pappa Pohlman utseendet med ett ord; shabby chic.

Haha, att han ens hade de orden i sitt ordförråd gav oss ett gott skratt. Men eftersom pappa är en samlare av rang och en flitig spion på Tradera så hade han mer än koll på det uttrycket, ”det är nytt skit som ser ut som gammalt, bara hittepå!”. Därmed utsåg Jocke och jag pappa Pohlmans kommentar till lördagens bästa. Mycket roligt.

Förutom den liggande panelen i uterummet har vi, nej, Jocke, målat golven inne vita. Men det var förra året. Om det nu är av intresse. Kanske jag ska bli en tipsare för fix och idéer, för stugan, hemmet och resten? Eller vänta, jag är ju redan lite av en innovatör och så länge det blir fint där jag bor så får ju ni andra så klart göra som ni vill.

Kommentera