Semestersummering so far

Lite mer än en veckas semester har passerat. Som sagt, tiden går fort när man har roligt. Vi har ju börjat renovera tvättstugan, jag har haft tjejfest, Frank och jag har badat hos mormor och morfar, Jocke har lagt klart klinkers i tvättstugan, vi har varit en tur till stugan och nu befinner vi oss alltså i Dalarna.

Jag har spatserat i skogen vid stugan, letat kantareller och plockat blåbär, tänkt att jag kissar på mig, lägger mig raklång på bädden av mossa oavsett vilket stort djur som eventuellt kommer och vill lukta på mig, jag bara lägger mig ner, platt fall. Som en ursäkt att få lägga sig ner i skogen. Fast det är klart, kissa på sig är ju aldrig kul. Men om jag visste att det inte kommer något stort djur då skulle jag nog kunna ligga på den där mossan och fantisera om allt möjligt flera dagar i sträck. Älskar skogen, alltså.

Frank älskar vatten, han vill bada till axlarna blir blå och huttret klär honom från topp till tå. Han vill kasta sten till plumset blir som smatter och stenarna tagit slut. Han vill cykla till kossorna och hälsa på fåren, spela boll och äta hallon så att fingrarna blir rosa. Och han har berikat oss med några sovmornar så att semesterstressen nästan slagit till.

Och mannen i familjen är fantastisk på alla sätt och vis, vi har semester tillsammans och livet leker. Tiden brakar i väg och vi njuter av den svenska sommaren. Igår besteg vi till exempel ett mindre berg, träffade en nyskild Västeråsare och åt blåbär större än de från Amerikat. Bilder från det och mer från underbara Dalarna kommer senare, för nu ska vi som sagt äta middag i hotellets restaurang.

Kram so long!

Kommentera