Semestermood is on

Jamen nu har det ju blivit sådär igen att tiden går så himla fort att jag lägger inläggen på hög i bakre delen av hjärnan och så hokus pokus har mina första två månader på Input Interiör passerat och jag, precis som resten av styrkan i landet har fått semester och tiden för att rota i arkivet finns, fingrarna är flinka på tangenterna och rekordlånga meningar printas ner.

Så nu hänger vi här i stugan. Jag började min semester med att köpa det efterlängtade objektivet till kameran (Canon EF 5o mm f/1.4) som jag så klart ville prova med en gång och lämpligt nog besökte vi Makeriet tillsammans med mamma, pappa och min bror som var hemma på snabbvisit så jag gav mig på några snapshots, som ni ser.

Och jädrar vilket fint bygge. Makeriet alltså. Senast jag var där var det Björnstugan, jag fintade vakten, sprang in och dansade en halvtimme innan stängning för att sedan bli portad i ett halvår. Haha. Nu var det Frank som dansade kvällen lång, det var sittdans och spontandans på heltäckningsmattan med rosor, ett rytmiskt gung genom hela middagen och inte i närheten av besöksförbud, förstås.

En trerättersmiddag som bestod av mycket mat, skratt och spring i benen på den yngsta medlemmen i klanen. När vi gick hem mötte vi bara ben på väg mot festligheter och jag var tvungen att knäppa upp byxorna för att inte riskera knappskott eller andnöd, en överlevnadsreflex helt enkelt. Lite skillnad mot gången då jag fintade vakten. Joråsåatt. Tänk vad tiden går fort när man har roligt.

Jaja. Nu ska jag försöka ta det lite lugnt några timmar i alla fall, men givetvis har jag en gedigen önskelista med aktiviteter inför dessa tre semesterveckor. Den som lever får se, nu ska jag nog sova snart, sjöng både Frank och mannen till sömns för en timme sen, gullungar.

Sov gott raringar!

Kommentera