Semesterfirande

I går vid den här tiden hade jag precis kommit in och sagt hejdå till mina gäster. Vi hade suttit på altanen till kl 23 och skrattat som bara den. Vi som i mina bästa kollegor, härliga AE och Moder Tereza. Det var så fantastiskt trevligt. Vi grillade baconinlindad kycklingfilé och gjorde foliepaket med grönsaker. Hur gott som helst. Till efterrätt fick vi en lite för god chokladkaka med marshmallows och glass. Mums.

Vi åt och drack och skrattade och skrattade. Vi firade in semestern på bästa sätt och pratade om tokigheter på jobbet, galna youtubeklipp och det här med fåglar. Samtidigt slet fem arbetare med att lägga pannor på taket. Det kändes dock inte helt okej. Att de kämpade som egyptierna när de byggde pyramiderna och vi höll låda på altanen och bara hade det gött. För omväxlingsskull kan jag ju prova på det här med att vara girlygirly, mannen jobbar och jag tittar på. Någongång måste ju vara den första. Ha.

Men nu är taket nästan klart, jag har fått massor av energi av värsta bästa tjejligan och alla blev mätta och belåtna, inklusive kämparna på taket. Så summa summarum får ändå vara bra på det stora hela. Semestern har börjat och jag ser framemot sovmorgon, måleri, Öland och annat arbete.

Tusen tack för igår alla fantastisk tjejer, jag är väldigt glad att jag känner er. Det här får vi styra upp snart igen, men först säger jag tack och god natt.

Kommentarer

  • Linda säger:

    Tack bästa Eva för den bästa kvällen på länge! Njuuut nu av välförtjänt semester! Kraaam

    Den 6 juli 2012 kl. 23:45

Kommentera