Seasalt kitchen

Istället för att åka till Borgholm igår styrde vi skutan längre söderut och hamnade i Färjestaden, främst för att besöka Susanne på hennes nya place Seasalt Kitchen och ta en lunch. Men också för att kolla in lite skördeyra, fingra på en tjusig skrivmaskin och besöka Ölands ända HM och Lindex.

Och tydligen för att tappa plånboken på en busshållsplats, inse att jag inte kunde betala lunchen, älga tillbaka till min röda plånbok som låg och sken några hundra meter bort och inse att den var intakt där den blivit tappad. Puh. Frank är inte att lita på när det gäller pengar, det vet vi ju i och för sig redan med tanke på det brända barnbidraget, men att jag lät honom hålla i den var lite knasigt kanske.

Men plånboken låg som sagt kvar så vi kunde äta gott och betala för oss. Himla tur, för det var väldigt gott. Jocke och Frank åt lite gulaschsoppa och jag en saftig lammfärsbiff. Delicious. För er som inte vet så drev Susanne och hennes man restaurangen på Böda när vi gifte oss men nu har de öppnat nytt i Färjestaden, med utsökt mat och finfina prylar. Åk dit vetja!

Och bilen. Snacka om tjusig företagsbil, jag ska bara sälja några tusen tavlor till sen ska jag också ha en pickup som företagskärra. Perfekt för otympliga tavlor eller för allsköns cateing a la Seasalt kitchen.

Kommentera