Salt och peppar

Jo såhär var det. Cervera hade klubbkväll. Jag är förmodligen alla klubbars bästa medlem. Jocke tycker inte att det är jättebra. Jag tog med mitt rabattkort som gav mig 20% på valfri vara, sneglade lite på Marimekko, hälsade med ett leende och gick vidare mot Peugeot. Även dessa snyggingar har jag spanat in tidigare och hela mitt besök gällande kryddkvarnar handlar bara om min fåfänga för det nya köket. Det måste ju matcha.

Vi har nämligen en brun och en röd kvarn sen innan, som jag fått av mamma och pappa. Och de är verkligen superbra. Men som ni förstår, de kommer inte känna sig hemma i köket. Däremot kommer de få ett fint och långt liv i stugan.

Därför gick jag längst in i butiken ner till vänstra hörnet och plockade åt mig en förpackning med en vit och en svart kvarn. Jocke var inte på något vis inblandad i den här affären. Men då tänkte jag såhär, jag ber expediten om ett paket. Fiffigt. Vem kan bli arg om man får paket?

Nej. Precis. Jag köpte ett paket till köket och till Jocke. Och som ni förstår kommer de matcha som bara den där. Jocke däremot kunde som sagt inte bli sur, utan skrattade mest åt mig när jag tittade under lugg och sa, du ska få paket!

Kommentera