Sally Bazar

Som ni vet blev jag alldeles yr av mitt googlande på kalas, extra känslig blev jag för alla (svordom) indelade grupperingar av rosa tjejgrejer och blå killgrejer, fick typ spunk och la mig raklång på golvet i ren frustration över avsaknaden på genus.

Så istället för att köpa engångstallrikar beställde jag ett gäng Rice från Sally Bazar och kompletterade upp till ett dussin på de stora tallrikarna, assietterna är än så länge bara åtta, men ändå. Dessutom är ju Rice produkterna gjorda i bra plast, melamin, så förmodligen kommer vi kunna använda dem länge. Jag kommer ihåg när vi var små, min bror och jag, då hade vi två tallrikar i plast på Öland, en platt och en djup och vi bråkade alltid om vem som skulle ha vilken när det var dags för mat. Röda var de och jag minns det som igår, och jag tror att det var den djupa tallriken som var mest attraktiv av någon anledning. Kanske att spagettin låg bäst i den…

Hur som helst så är den där Sally en av de raraste leverantörerna jag har varit med om. Först hade vi jättebra mailkontakt för att några av de tallrikar jag ville beställa inte skulle komma in fort nog till Franks kalas, sen när jag väl beställde gick det på ett knyck och jag hämtade ut ett superfint paket. Så fint och fiffigt att det såg ut som om det var till Frank, med andra ord kunde jag lura Jocke, eftersom vi egentligen inte behöver tallrikar. Precis. Men är det kalas så är det.

Och som om det inte var nog att Frank fick ett extra litet paket med beställningen så fick jag även en chokladbit att suga på under tiden som jag plockade upp varje tallrik som omsorgsfullt var inslaget i färgglatt prasselpapper (som jag nu inte kommer på vad det heter). Hur gulligt som helst. Så om ni blir ivriga efter fina färgglada produkter från Rice så kan jag verkligen rekommendera en beställning från Sally Bazar, om ni inte bor i Göteborg förstås, för då skulle jag pinna in till henne direkt.

Fast nu ska jag duka upp det här kalaset, det kommer bli så himla Ricebra!
På återseende gott folk och happy lördag!

Kommentera