Såld på soluppgångar


Bilderna är både från igår och idag…

Tre mornar i rad har dragningskraften till att få den bästa starten på dagen tagit över tröttheten och tagit mig ut till Rävgången, till solen och fågelsång. Skillnaden mot igår och förrgår är att jag idag börjar klockan nio istället för innan klockan sju så jag hinner tina upp fingrarna och äta en ordentlig frukost innan det blir high life på förskolan.

Idag cyklade jag upp till Venastugan, alldeles ensam med gäss och småfåglar. Gick över ängarna med frusen klöver, åt ett äpple och tänkte att varje morgon borde börja såhär. Sen knäppte jag kort på kort, till fingrarna tappat sin känsel och batteriet i kameran tagit slut. Cyklade vidare och såg skrattmåsar och änder, sömniga partyprissar i den andra värmestugan och svanar på avstånd. Ett snäckskal och motljus.

Nu har fingrarna fått tillbaka sin kapacitet, frukosten är intagen och batteriet till kameran är på laddning. Jag är laddad inför en kulturell och lärorik torsdag.

Och det här med att jag är såld på soluppgångar är förstås ingen skräll, men ack så vackert att hjärtat går ur led och tröttheten glöms bort…

Hoppas att ni får en toppendag!

Kommentarer

  • Lena Axelsson säger:

    Åh, så fint!

    Den 13 mars 2014 kl. 19:53

Kommentera