Saknar min iPhony

Det här med att det bara är äsch för att min skärm på min iPhone krackelerat till glasmosaik, det är inte bara äsch längre. Nu är det svordom och saknad. Jag som trodde att jag tog så väl hand om min kompis, men icke. Nu är den medvetslös. Den är kaputt. Ej fungerande. Närmare error än så här kan den nog inte komma.

Och det är sorgligt. Sorgligt för att den har gått sönder. Sorgligt för att jag har anpassat mig så väl till den och dess appar. Var ska jag nu läsa nyheterna innan jag somnar, hur ska jag kunna vara snabb nog att dokumentera diverse situationer när jag inte har en smidig smartphone i fickan som kan fotografera och romantisera mina bilder…?

Åh, typsikt. Och typiskt att det dröjer 20 dagar till iPhone 4S kommer. Frågan är hur jag ska gå till väga för att kunna köpa en just då, måste jag tälta utanför Telia, kan jag ställa mig i en visuell kö eller måste jag återgå till tänket med T9 och vara smart på andra plan än med en iPony? Vad tror ni?

Kommentarer

  • Cam säger:

    Typsikt Eva, jätte typsikt! Är typsikt när man ser vad man inte riktigt vill se, som i ditt fall en krackelerad skärm. En skärm där det verkligen är nån sort typ sikt.

    Den 10 oktober 2011 kl. 10:43

Kommentera