Så är det…

F4Skriva liteBlogga
Under tiden som mamma och pappa satt i soffan och smaskade pizza, slötittade på den där fotbollen och log åt att de för precis fyra år sedan satt i samma soffa men i ett annat hus och var mycket mer nervösa och ovetande om framtiden, så passade jag på att kravla mig in på kontoret, hoppa upp på stolen och blogga lite.

Ser ni vilken fingerfärdighet jag har på tangenterna, pekfingervalsen kan slänga sig i väggen, här är det hela handen som gäller i yviga rörelser. Men så skriver jag ju en del mellan varven också, så något annat än att använda hela näven vore ju otänkbart.

Fast egentligen vill jag väl mest berätta lite om den där massagen, tyvärr missade jag finalen för att mamma skulle ut med sitt jobb och äta, men tydligen ska vi gå på after work imorgon som kompensation. Hallå, vadå after work, jag går ju på after sprattel och after bajs dagarna i ända, det är ju inget annat än happy hour i mjölkkiosken. Men okej, det visar sig väl vad det är för hittepå.

Massagen då, jo, då har det varit jag och en si så där sex parvlar till som legat på varsin madrass, halvnakna. Jo, jag tackar ja, här ska man ligga och fläka ut sig bland främlingar. Tokigheter.

Sen är det lite tända ljus, myspys och ryschpysch och en tantaluring som säger vad som står på. Sen knådar mamma eller pappa lite på mig med en behaglig olja. Oftast har det gått bra, men jag tycker ju om att prata och börjar någon gråta lite så vill vi ju andra inte vara sämre. Och så var det väldigt viktigt med ögonkontakt men jag tittar så ofta på mamma eller pappa så på massagen ville jag se vilka jag visade min bringa för. Med andra ord var det ömsom massage och ömsom allsång, fast det är klart att det var skönt.

Jaja. Så är det med det, bäst att sova nu så att jag är beredd på det där med after work imorgon…

Kommentera